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マイハートな話

okitanyome.exblog.jp

フェスティバルの為のスコーン

明日は、インターナショナルスクールのフェスティバル

私は、残念ながら、仕事で行けないのですが、

今日は、そのためのスコーンを焼きに行きました。


私たちの料理本も、今日スクールに届く予定なのですが、

私のいた午前中には届かなくて、残念です。



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このレシピは、小麦粉200gだけど、今日は4kg使いました!!

214個できました。

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Ingredients

200g Plain four
2 tsp baking powder
pinch of salt (無塩バターの場合)
70g butter, cold from the fridge and chopped into small cubes
1 egg plus milk to add up to 125ml (100mlくらいでOKかも!)
3 tbsp sugar, a handful of sultanas


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Method

1. Mix flour, baking powder and salt together in a bowl, then rub the butter into the flour until it is evenly dispersed and ressembles course breadcrumbs as they say!

2. If you're adding sugar and or raisins, add them now, and mix into the dry ingredients.

3. Beat the egg and milk lightly together then pour most of it into a well in the centre of your floury mix. Combine with a fork or something first and then flour your hands and get them right in there. Knead together till you get a very soft but not sticky dough, adding more flour or milk as necessary.

4. Turn out onto a floury surface and roll to an even 3 quarters of an inch thickness.

5. Use a cutter (or a straight sided glass ) to cut out to the desired size, then bake in a preheated 200℃ oven for about 15mins till golden brown and risen. You can brush them with remaining egg was if you like them to look shiny, or leave them as they are if you prefer the floury look.


9時半に集合し、1時にはキッチンを出ないといけないので、

みんな必死の仕事です(*^^)v

プロのような手さばき066.gif

あうんの呼吸で、何も言わないでも、それぞれに役割分担が出来るのが、

私たちのスゴイ所です!!!!!!!

いいぞ!クッキングビューティーズ049.gif

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by my-heart103 | 2012-04-13 14:39 | インターナショナルクッキング